Ondersoekinge oor die morfologie, histogenese en fisiologie van die eilandweefsel van die pankreas - Esterhuizen, A. C.(Andries Cornelius) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1960.