Ondersoek na die moontlike uitruiling van die fosfaatioon in die ammoniumfosfomolibdaatneerslag, as ook 'n verdere ondersoek na die uitruiling van die ammoniumioon met kalium - Olivier, C.(Colenso) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1960.