Veranderinge van plantaardige en dierlike vette en olies tydens opberging - Kotze, J. P.(Johan Petrus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1960.