Die effek van 5-hidroksi-triptamien op die ontwikkeling van die limfosiet soos waargeneem in die inflammatoriese respons - Wassermann, H. P.(Hercules Petrus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1961.