Die gebruik van fosfor-32 in studies met betrekking tot seisoensopname van fosfaat deur vrugtebome en die bepaling van plantbeskikbare fosfaat in gronde - Deist, Jakob (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1961.