Die integrasie van liniere en kwasie-liniere paraboliese differensiaalvergelykings volgens die metode van eindige differensies, soos behandel deur Fritz John - Geldenhuys, Gerard (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1961.