Die invloed van mangaan en magnesium op die dopkwaliteit van die eiers van lehenne in batterye aangehou - Gerber, J. N.(Johan Nico) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1961.