Die invloed van perchloraat op die uitruiling van sink en cadmium aan 'n sterk basiese anioonuitruiler in chloried medium - Lombard, J. H.(Johannes Hendrik) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1961.