n Ondersoek van reenverdeling in 'n plantasie van Pinus radiata D. don. en aangrensende fynbos - Pienaar, L. V.(Leon Visser),1936- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1961.