n Statistiese ontleding van die Duitse verwerking van die nuwe Suid-Afrikaanse groeptoets - May, H. L. N.(Hildegard Laure Natalie) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1961.