n Studie oor die komponente van erflike variabiliteit as grondslag vir die teelverbetering van Suidafrikaanse Medicago sativa - Lamprecht, M. P.(Marthinus Philippus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1961.