n Studie van die kristallyne fases in 'n Fischer-Tropsch katalisator met behulp van X-straal tegnieke - Smuts, Jacques (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1961.