Vibrasie-hoekmomenta en kwantitatiewe ontledings met behulp van infrarooi spektra - Henning, C. A. O (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1961.