Bosindringing : die invloed van verskillende behandelings op die verhouding van Acacia detinens Burch (Swarthaak) tot gras in die Damaralandse doringboomsavannahveld in Suidwes-Afrika - Joubert, J. G. V.(Johannes Gerhardus Vermaak) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1962.