Die aard van koperversenaatkomplekse en die gesamentlike titrasie van koper en lood met EDTA - Jonker, F. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1962.