Die begrippe transendent en immanent : 'n kritiese beoordeling - Smith, C. F.(Cornelius Francois) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1962.