Die kwantitatiewe spektrografiese ontleding van (Hf-Zr)O2 met die bandmasjien - Naude, W. J.(Willem Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1962.