Die patroon en uitingsvorme van die religie onder die Bantoe van Wes-Kaapland - Erasmus, O. C. O.(Ockert Cornelius Opperman) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1962.