Die teelwaarde van isolate uit die mielie-varieteite Sahara en Teko Yellow t.o.v. nutriente-inhoud - Du Toit, S. P.(Stephanus Petrus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1962.