Die voorsiening van alkoholiese drank aan die Bantoe met spesiale verwysing na Wes-Kaapland - Jeppe, W. J. O. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 1962.