n Studie van sekere faktore wat die opname van sink deur die blare en die verspreiding daarvan in appel- en appelkoossaailinge mag beinvloed - Jooste, J. H.(Jan Herman) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1962.