Stabiliteitsoorwegings vir eindige lineere differensievergelykings - Joubert, G. R.(Gerhard Robert) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1962.