Die ekonomiese posisie van die Asiaat in Suid-Afrika en enkele ander gebiede in Afrika - Muller, A. L.(Andre Loedolff) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1963.