Die helmknop-sitologie van vrugbare en sitoplasmiese manlik-onvrugbare kafferkoring, Sorghum caffrorum Beauv. - Du Toit, A. J. L.(Adriaan Jacobus Louw) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1963.