Die invloed van atmosferiese toestande op die permittiwiteit en verliesfaktor van lug - Du Toit, H. W.(Hendrik Willem) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1963.