Die invloed van stikstof- en koolhidraat-aanvullings op die benutting van hawerstrooi deur skape - Greeff, W. L.(Wynand Louw) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1963.