Die onderwyser-opvoeder : sy funksies en die eise waaraan hy moet beantwoord - Basson, A. J.(Abraham Johannes),1929- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1963.