n Groepteoretiese benadering tot die twee- en driedimentionale meetkunde oor 'n willekeurige liggaam - Swart, J. H.(John Henry) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1963.