n Studie oor die erflike grondslag van stamroesweerstand by koring - Lombard, B.(Bartholomeus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc.(Agric.)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1963.