Verskillende benaderings tot 'n teorie van keelsnedes in 'n meetkunde wat 'n nie-kommutatiewe koordinaat-liggaam toelaat - Scott, H. C.(Henda C.) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1963.