Analise van elastiese verstrooiing van deuterone aan komplekse kerne met behulp van die sterk absorpsie model - Jansen, L. P. C.(Leendert Pieter Christiaan) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1964.