De verhouding van spel en literatuur in de dramatische kunst - Gevers, Johannes Jozef Camilla Gregorius (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Dram.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1964.