Die interpretasie van reelmatighede in kerndeursnitte vir neutrone by intermediere en hoe energiee - Du Toit, A. G (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1964.