Die invloed van kalk- en fosfaattoedienings op die opname van sink en fosfaat deur plante - Laker, M. C.(Michiel Christiaan),1939- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1964.