Die omsettingstegniek vir die meting van klein ioonstrome, toegepas in die detektorsisteem van 'n niertipe massaspektrometer - Kritzinger, S (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1964.