Die opname en metabolisme van C14- en S35-tioureum deur perskeknoppe - De Villiers, O. T.(Ockert Tobias) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1964.