Die plantegroei en flora van 'n area op Oudebos in die Kogelbergreservaat, Caledon - Grobler, P. J.(Paul Johan) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1964.