Die vloeistof-ekstraksie van serium - III met behulp van tri-n-oktielamien - Pretorius, R.(Rene) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1964.