Die wet van opvolging van begripsoorte in bywoordreekse in Akrikaans - Oosthuizen, Wessel Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1964.