Maatskaplike statusdifferensiasie by Afrikaanssprekende Blankes - Van Zyl, W. J.(Willem Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1964.