n Ondersoek in verband met die waarde van 'n kort belangstellingsvraelys - Du Toit, J. H.(Johan Hablutzel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1964.