Ondersoek en ontwikkeling van metodes vir radiometriese analise en chemiese dosismeting in landbounavorsing - Haasbroek, Floris Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1964.