Stikstofvoorsiening aan die grond deur die lupienspesies Lupinus albus, L. luteus en L. angustifolius - Grobbelaar, Hugo L (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1964.