Ammoniumfosfomolibdaatneerslag : stoigiometriese samestelling en katioonuitruilereienskappe, gebruik as analitiese neerslag en as ioonuitruiler in volumetriese prosedures - Coetzee, C. J.(Cornelis Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1965.