Die differensiasie van reproduktiewe en vegetatiewe knoppe by Prunus persica, cultivars Culemborg en Early Dawn - Stadler, Johannes D.(Johannes Daniel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1965.