Die geografiese grondslae van die droevrugtebedryf in Suid-Afrika - Stemmet, H. T.(Hermanus Theodorus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1965.