Die invloed van pH op die intermediêre koolhidraat-metabolisme van rothartskyfies in vitro - Muller, M. A.(Marko Anthony) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M Sc) -- University of Stellenbosch, 1965.