Die kondensasie van molibdeen (VI) in perchloraatmedium - Raubenheimer, H. G.(Helgard Gysbertus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1965.