Die Nederduitse Gereformeerde Sendingkerk in Suid-Afrika as afsonderlike instituut - Botha, Andries Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1965.