Die ontwikkeling van die Suid-Afrikaanse Sentrale Kooperatiewe Graanmaatskappy Beperk (SASKO) en die rol daarvan op die koring- en maalbedryf van Suid-Afrika - Du Preez, W. M.(William Melville) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1965.